8-29-23

2023/24 Bell Schedule

Regular Day (Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday)

| High School | Middle School |
|--|---|
| Block 1 7:45 - 9:05 (80 min) | Exploratory: 7:45 - 9:05 (80 minutes) |
| Advisory: 9:08 - 9:33 (25 min) | Advisory: 9:08 - 9:33 (25min.) |
| Block 2: 9:36 - 10:51 (75 min) Lunch: 10:54 - 11:19 (25 min) Clubs/Office Hours: 11:22 - 11:42 (20 min) Block 3: 11:45 - 1:00 (75 min) Block 4: 1:03 - 2:20 (77 min) | Body break (Advisories): 9:36-9:41 (5 minutes) Period 1: 9:44 - 10:34 (50 minutes) Period 2: 10:37 - 11:27 (50 minutes) 8th Grade: Extensions: 11:30 - 12:00 (30 min.) |
| | Lunch: 12:03 -12:28 (25 minutes) 7th Grade Lunch 11:30 - 11:55 (25 minutes) Extensions 11:58-12:28 (30 minutes) Period 3: 12:31 - 1:23 (52 minutes) Period 4: 1:26 - 2:20 (54 minutes) |

Regular day - Friday

High School

Block 1: 7:45 - 9:05 (80 min)

Block 2: 9:08 - 10:23 (75 min)

Clubs/ Office Hours: 10:26 - 10:46 (20)

Block 3: 10:49 - 12:04 (75 min)

Lunch:: 12:06 -12:31 (25 min)

Block 4: 12:33 - 1:48 (75 min)

Advisory: 1:50-2:20 (30 mins)

Middle School

Exploratory: 7:45 - 9:05 (80 min)

Body Break (on team): 9:08 - 9:13 (5 mins)

Period 1: 9:16-10:03 (52 minutes)

Period 2: 10:07-10:59 (52 minutes)

8th Grade: Extensions: 11:02 - 11:32 (30 min.) Lunch: 11:35 -12:00 (25 minutes)

7th Grade Lunch 11:02 - 11:27 (25 minutes) Extensions 11:30-12:00 (30 minutes)

Period 3: 12:01-12:54 (52 minutes)

Period 4: 12:56 - 1:48 (52 minutes)

Advisory: 1:50-2:20 (30 minutes)

First Day of School and ½ day Schedule (dismissal at 11:30)

High School

Advisory: 7:45 - 8:45 (60 min)

Block 1: 8:48 - 9:27 (39 min)

Block 2: 9:29 - 10:08 (39min)

Block 3: 10:11 - 10:49 (38 min)

Block 4: 10:52-11:30 (38 min)

Lunch: Grab and go at dismissal

Middle School

Advisory: 7:45 - 8:45 (60 min)

Exploratory: 8:48 - 9:23 (35 min)

Body Break (on team): 9:26-9:36 (10 minutes)

Team Time: 9:36-11:30

Lunch: Grab and go at dismissal

High School

Block 1: 7:45-8:47 (62 minutes)

Advisory: 8:50 - 9:20 (30 minutes)

Block 2: 9:23-10:20 (57 minutes)

Block 3: 10:23-11:20 (57 minutes)

Lunch: 11:23-11:48 (25)

Block 4: 11:51-12:50 (59 minutes)

Middle School

Exploratory: 7:45-8:47 (62 minutes)

Advisory: 8:50-9:20 (30 minutes)

Period 1: 9:23-10:03 (40 minutes)

Body Break: 10:06-10:14 (8 minutes)

Period 2: 10:17-10:57 (40 minutes)

Period 3: 11:00 - 11:40 (40 minutes)

Period 4: 11:43-12:23 (40 minutes)

Lunch: 12:25-12:50 (25 minutes)

High School

Block 1: 9:45-10:42 (57 min)

Advisory: 10:45-11:00 (15 min)

Block 2: 11:03-11:55 (52 min)

Lunch: 11:58-12:23 (25 minutes)

Block 3: 12:26-1:20 (54 minutes)

Block 4: 1:23-2:20 (57 minutes)

Middle School

Exploratory: 9:45-10:42 (57 min)

Advisory: 10:45-11:00 (15 min)

Body Break (on team): 11:03-11:13 (10 minutes)

Period 1: 11:16-11:51 (35 minutes)

Period 2: 11:54 -12:29 (35 minutes)

Lunch: 12:32 - 12:57 (25 minutes)

Period 3: 1:00-1:40 (35 minutes)

Period 4: 1:43-2:20 (37 minutes)